YaYoga

VinayasaYoga spesial
med Beate
CANCELLED

Beklager – den timen er kansellert!

mai 3 (fredag)
kl. 17:30

Kurslengde
90 minutter

Sted
YaYoga

Velkommen til 5 fredager med VinyasaYoga med fokus på chakrasystemet.  Du vil lære hvordan stillingene vil påvirke de ulike chakraene. Chakraene ligger langs ryggsøylen og styrer den fysiske, emosjonelle, mentale og spirituelle kroppen vår. Det er mest vanlig å dele systemet opp i syv hovedchakraer, der hvert senter representerer sin egen farge og funksjon, ulike fordeler og svakheter ved et livsområde.  Dere vil lære mer om de ulike chakraene, hver klasse tar for seg en chakra av gangen. Dere som følger VinyasaYoga på onsdag med Beate, vil kjenne igjen elementene men få en dypere forståelse. Vinyasa betyr synkronisering mellom pust og bevegelse. 

Timen varer i 90 minutter og er en dynamisk yogaklasse hvor Beate bruker både musikk og klosser i undervisningen. Du vil både bli varm og lett i kropp og sinn. Alle kan delta på denne klassen uansett forkunnskap, du vil få tilpasninger til der du er. 

Gratis for deg som har medlemskap og drop in for øvrige. Velkommen til herlige fredag med Beate. Vi anbefaler deg å få med deg alle fredagene om du kan. 

Fredager:
- 2. februar
- 1. mars 
- 5. april 
- 3. mai 
- 7. juni 



loading...