YaYoga

HathaYoga m/nidra
med Linda

oktober 29 (tirsdag)
kl. 19:30

Kurslengde
90 minutter

Sted
YaYoga

HathaYoga er en dynamisk yogaform, og vi anbefaler deg å følge kurset fra starten i uke 35. Størse delen av kurset er dynamisk hatha yoga, men den siste delen er yoga nidra. Som betyr yogisk søvn. Her guides du trygt gjennom en hvile og avspenning som gir velvære og rom i hverdagen. 

HathaYoga vil inneholde kort avspenning i starten, pranayama (pusteteknikker), solhilsen, asanapraksis (yogastillinger) og avspenning på slutten. HathaYoga baseres på at du følger et fast mønster med øvelser, og det vil bli gitt modifiseringer slik at alle nivåer har glede av klassen. På denne timen, vil vi også gjøre noen variasjoner til basis øvelsene, for de som ønsker litt annen utfordring.  

Vi holder stillingene over litt tid, og  bruker pusten bevisst for å korrigere og gi slipp på spenninger i kroppen. Samtidig  blir man sterkere og mykere. Mellom hver stilling (asana), ligger man litt i savasana (hvilestilling) Dette for å gi slipp på den stillingen man gikk ut av, og klargjøre for neste.

Variasjonen mellom aktivitet og hvile, gjør at man vil kunne kjenne på ro og harmoni i kropp, sjel og sinn etter timen. HathaYoga avsluttes med en herlig avspenning. 

Reservasjoner

Du må logge på for å bestille en plass på dette kurset.

Logg inn Opprett konto
loading...