YaYoga

AshtangaMysore
med Beate

september 24 (tirsdag)
kl. 17:30

Kurslengde
105 minutter

Sted
YaYoga

Velkommen til 2 Ashtanga Mysore klasser i uken hos YaYoga. Vi har åpent for yoga praksis fra 17.30-19.15- det betyr ikke at du trenger å gjøre yoga i hele 105 min. Du kommer og gjør din praksis når det passer deg, men alle må være ferdig med avspenning kl. 19.15. 

AshtangaMysore er tirsdag og torsdag samme tid. 

Hva er Ashtanga Mysore?
Mysore er den tradisjonelle måte å praktisere ashtanga yoga på. I en mysore klasse er det som en privat time med lærer, men i et rom med andre som skaper en helt spesiell energi. Du holder på i ditt eget tempo og så langt du kan, og med jevn støtte fra en erfaren ashtanga lærer. Som ønsker at du at skal lære mest mulig og ikke minst ha stor glede av det. 

Dersom du er vant med ledet klasser, så har du allerede en del innebygd uten kanskje å vite det og du vil merke at du raskt kan "stå på egne" ben. Men ikke gap over for mye de første gangene, lærer støtter og gir deg nye stillinger når du er klar. 

Er du helt ny i ashtanga, så er du varmt velkommen, da lærer du først pusteteknikk og så lærer du først de grunnleggende stillinger og etterhvert lærer du mer og mer. Så med tiden får du en lenger praksis. 

I ashtanga mysore vil du lære mer og få din egen ashtanga praksis, enn hva du vil på en ledet time. Her har vi rom for å gi deg tilpasninger og forklare nøye underveis og vår erfaring på YaYoga er at de aller fleste etter noen uker foretrekker mysore istedet for ledet klasse siden du kan følge din kropp og pust, ikke lærer eller andres rytme. 

Ikke sett for høye krav til deg selv i starten, kom og start så vil alt utvikle seg i riktig tempo. Vi anbefaler derimot å gjøre ashtanga 2 x i uken eller mer, for best utvikling. 

Vi forventer ikke at du kan serien utenatt eller at du skal gjøre masse i starten, la oss sammen med deg lage en plan for DIN ashtanga praksis. 

ønsker for mysore rommet:
1 vær stille og ikke spør fysisk, gi et signal og stol på at lærer ser deg 
2 vent til lærer kommer om de er opptatt med noen andre
3 er du helt ny, vent til lærer gir deg signal for å gå videre 
4 la vann og andre effekter være i loungen - vi ønsker så rolig og ryddig sal som mulig, det skaper ro i hodet også 

Reservasjoner

Du må logge på for å bestille en plass på dette kurset.

Logg inn Opprett konto
loading...